draaiboek evenement

Hoe ziet een draaiboek voor je evenement eruit?

Een organisator van een evenement kun je misschien nog het beste vergelijken met de regisseur van een film. Wat hebben ze gemeen? Ze maken allebei gebruik van een script om alles in goede banen te leiden. Voor een evenement noemen ze zoiets een draaiboek. Maar wat staat er precies in een draaiboek voor een evenement?

netwerken tips

Tips om te netwerken op een evenement

Netwerken is erg belangrijk op een evenement. Het is een opportuniteit om inspirerende collega’s, potentiële klanten of leveranciers te ontmoeten. De interactie tussen de verschillende deelnemers verloopt soms moeizaam, het is dan ook een uitdaging om dit op je evenement te stimuleren. Maar hoe doe je dat dan?

duurzaam evenementenbureau

De Buck Agency: jouw duurzaam evenementenbureau

Bij De Buck Agency geloven we in duurzaamheid, en dat vind je terug in elk segment van onze organisatie. Ook alle evenementen die we organiseren voor onze klanten zijn duurzaam. Hiervoor werden we bekroond met een Travelife certificaat.

evenement buitenland

Tips om een succesvol evenement te organiseren in het buitenland

Organiseer jij binnenkort een congres maar ben je nog op zoek naar een geschikte plek? Er zijn tal van internationale steden die uiterst geschikt zijn als congreslocatie. Om de keuze makkelijker te maken voor jou, geven wij onze top 5 van Europese congressteden aan je mee.

Europese congressteden

Top 5 Europese congressteden

Organiseer jij binnenkort een congres maar ben je nog op zoek naar een geschikte plek? Er zijn tal van internationale steden die uiterst geschikt zijn als congreslocatie. Om de keuze makkelijker te maken voor jou, geven wij onze top 5 van Europese congressteden aan je mee.

duurzame events

Duurzame events organiseren: dat doe je zo

Het organiseren van duurzame events is niet zo moeilijk als het lijkt. Denk bijvoorbeeld aan herbruikbare drankjetons in plaats van drankbonnetjes, aan een shuttle service in plaats van individuele wagens of aan een digital swag bag. We zetten nog enkele duurzame tips voor jou op een rijtje.

event roi

Bestaat er zoiets als event ROI?

Wat is het eerste dat in je opkomt als je de term ‘event ROI’ hoort? Waarschijnlijk denk je nu aan verkoop, leads of iets anders dat geld in het laatje brengt. Als je event ROI op deze manier bekijkt, is het dan van toepassing op alle evenementen? We verduidelijken het even voor je in deze blog.

goodiebag samenstellen

Een goodiebag samenstellen die eruit springt

Als je naar een congres gaat is er geen ontkomen aan: de goodiebag. Waar ook geen ontkomen aan is, is het grote aantal nutteloze goodies die je erin terugvindt: een sleutelhanger, een balpen, folders,… In deze blog geven we enkele tips mee om je goodiebag te vullen met cadeautjes waar de deelnemers van je congres wél iets aan hebben.

congresstad antwerpen

Congresstad in de kijker: Antwerpen

“De Groenpleuts, de Meir, de Keyserlei, daar hemme kik m’n hart verlore.” De Strangers wisten het al, Antwerpen heeft vele troeven. Zo heeft de stad ook alle nodige kenmerken om er een geslaagd congres te organiseren.